Marketeer gezocht

Toffe Radio!

Shield Radio is een radiomaker die dagbesteding gaat bieden aan mensen met een beperking. Een uitdagend project, waarbij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, een psychische kwetsbaarheid of chronisch zieken hun dag zinvol kunnen besteden. Er zijn inmiddels een twintigtal mensen betrokken bij Shield Radio met diverse achtergronden en interesses. We zijn een leuke groep die met elkaar toffe radio maken.

Marketeer gezocht

Wij zijn opzoek naar een marketeer. We zijn stichting in oprichting die naamsbekendheid wil vergroten en meer luisteraars en adverteerders wil aantrekken. Heb jij hier goede ideeën bij? Heb jij ervaring met de rol als marketeer? Ben jij goed in omgang met mensen in onze doelgroep? Dan is dit mogelijk iets voor jou!

Als marketeer voer je taken uit om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Shield Radio te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van berichten op Social Media en het ontwikkelen van reclame campagnes. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en uitvoeren van initiatieven. Je doet dit zo veel mogelijk samen met andere collega’s van Shield Radio. Je leidt hierbij de uitvoering in goede banen.

Je bent minimaal 18 jaar of ouder en je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen. Om de kosten te drukken en vanwege de covid-19 pandemie, gaan eerst vanuit huis radio maken. Op termijn willen we ons vestigen in Zwolle. Naar verwachtingen kosten de werkzaamheden je een paar uur per week.

Een inspirerende en leuke functie

Wij biedeneen inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame dagbesteding helpt bieden aan mensen met een beperking. Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers, het opdoen van veel nieuwe contacten en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Mocht je belangstelling hebben voor de rol als marketeer bij Shield Radio, dan kun je contact opnemen met Dirk Jan Buter, initiatiefnemer, via een reactie op deze vacature.

Eerst Shield Radio beluisteren?
https://www.astradio.com/luister-live/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *