Secretaris gezocht

Toffe Radio!

Shield Radio is een radiomaker die dagbesteding gaat bieden aan mensen met een beperking. Een uitdagend project, waarbij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, een psychische kwetsbaarheid of chronisch zieken hun dag zinvol kunnen besteden. Er zijn inmiddels een twintigtal mensen betrokken bij Shield Radio met diverse achtergronden en interesses. We zijn een leuke groep die met elkaar toffe radio maken.

Secretaris gezocht

Wij zijn opzoek naar een secretaris. Heb jij ervaring in de rol als secretaris? Ben jij goed in omgang met mensen in onze doelgroep? Heb jij goede ideeën bij de stichting? Dan is dit mogelijk iets voor jou!

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de stichting en zorg je dat de stichting voldoet aan relevante wet- en regelgeving. Ook neem je deel aan de bestuursvergaderingen en ben je bereid je in te zetten voor de stichting. De stichting is groeiende en staat voor vele uitdagingen. Jij hebt hier goede ideeën bij en deelt deze met collega’s.

Je bent minimaal 18 jaar of ouder en je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen. Om de kosten te drukken en vanwege de covid-19 pandemie, gaan eerst vanuit huis radio maken. Op termijn willen we ons vestigen in Zwolle. Naar verwachtingen kosten de werkzaamheden je een paar uur per week.

Een inspirerende en leuke functie

Wij biedeneen inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame dagbesteding helpt bieden aan mensen met een beperking. Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers, het opdoen van veel nieuwe contacten en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Mocht je belangstelling hebben voor de rol als secretaris bij Shield Radio of nadere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Dirk Jan Buter, initiatiefnemer, via een reactie op deze vacature.

Eerst Shield Radio beluisteren?
https://www.astradio.com/luister-live/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *