Nieuw programma “Tijd voor Timmer”

ZWOLLE – De voorbereidingen voor het radioprogramma “Tijd voor Timmer” zijn begonnen. Rolf Timmer is elke zaterdagavond van 18.00 tot 20.00 uur te horen op het webradiostation Astradio. Het wordt een interactief programma met verzoekjes met allerlei soorten van muziek. Geen ‘talkshow’, maar een echt muziekprogramma. Kortom je zaterdagavond kan vanaf nu niet meer stuk.

“Tijd voor Timmer” was eerst te horen op Radio Loco, de voormalige lokale omroep van Coevorden. Maar het radioprogramma komt dus terug, maar dan nu bij Shield Radio.

Dus zet je radiovolume elke zaterdagavond op 100% en neem even de tijd voor Timmer!

2 antwoorden op “Nieuw programma “Tijd voor Timmer””

  1. Hallo
    Ik zou wel graag dj willen worden bij jullie zender
    Waar kan ik mij aanmelden en wanneer hoor ik dan of en wanneer ik bij jullie een programma krijg?
    Laat maar horen
    Gr Fabianvlug

Geef een reactie