Shield Radio zoekt jou!!

Ben je graag bezig met radio en/of muziek en wil je met alle liefde prachtige gouwe ouwe hits draaien, maar ook oer Hollandse platen of een grote variatie van moderne hits te gehore willen brengen.…? DAN ZOEKEN WIJ JOU!!

Deze stichting in oprichting, dat radioprogramma’s gaat maken, is speciaal voor mensen met een beperking of mensen met een indicatie wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Twijfel je of je past in de doelgroep, neem gerust contact op.

Wie zijn wij?

Wij zijn een radioprogrammamaker in oprichting, voor mensen met een beperking. Wij zijn Shield Radio.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar technische mensen voor achter de schermen, maar ook zoeken we programmamakers, dj’s, presentatoren of interviewers.

Wat is ons doel?

We willen mensen met een beperking activeren en een veilige omgeving bieden. Dagbesteding waar mensen kunnen ontplooien en doorgroeien. We willen met onze radioprogramma’s een grote groep vaste luisteraars bereiken, een sociale meerwaarde voor onze maatschappij.

Waar zitten we?

De deelnemers van Shield Radio werken eerst vanuit huis. De bedoeling is dat we ons op termijn gaan vestigen in Zwolle.

Voor meer informatie over Shield Radio of om je aan te melden als deelnemer kun je contact opnemen met Dirk Jan Buter. Dat kan via Facebook https://www.facebook.com/shieldradio of via e-mail, zie daarvoor de contactpagina: http://www.shieldradio.nl/contact/.

Geef een reactie